Putkistojen kuvaus ja tutkimukset Oulun seudulla

Muhoksen LVI-Palvelu Oy tarjoaa palvelut putkistojen kuvauksiin ja tutkimuksiin Oulussa sekä joustavasti muualla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä julkisen sektorin toimijoita. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää tai jättääksesi tarjouspyynnön!

Yhteydenotto

Vahvalla asiantuntijuudella

Muhoksen LVI-Palvelu Oy tarjoaa palvelut putkistojen erilaisiin kuvaus-, paikannus- ja selvitystöihin sekä putkistojen kuntotutkimuksiin.

Käytössämme on laaja valikoima erilaisia putkiston ammattimaiseen kuvaukseen soveltuvia laitteita sekä välineitä, joilla kuvaukset onnistuvat hyvin ja tehokkaasti pienistä putkista aina 500 mm:n halkaisijaan saakka. Nykyaikaiset mitta- ja 3D-paikannuslaitteet mahdollistavat tarkan digitaalisen kuvantamisen. Näin saadaan mitattua esimerkiksi viettokulmaa, paikannettua vikapaikat tai piiloon jääneet kaivot maastosta sekä piirrettyä asiakkaillemme ajantasakuvat mm. sadevesi-, salaoja- ja viemäriverkostoista myös kiinteistön sisältä, esimerkiksi kerrostaloista.

Kuvausten tulokset luovutamme asiakkaalle aina digitaalisessa muodossa omalla palvelintilalla, jolloin ne ovat saatavillasi milloin ja missä tahansa – tarvitset vain internetyhteydellä varustetun mobiililaitteen.

Muut LVI-palvelut

Palvelut moniin tarpeisiin

Putkiston kuntotutkimus on tärkeä työkalu esimerkiksi taloyhtiöille, joille ollaan toteuttamassa linjasaneerausta. Tarjoamme putkistojen kuvaus- ja tutkimuspalvelut lisäksi julkisen sektorin toimijoille, rakennusliikkeille sekä yksityisille kotitalouksille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ole meihin yhteydessä, kun putkistojen kuvaus tai muut tutkimukset tulevat ajankohtaiseksi. Muhoksen LVI-Palvelu Oy palvelee joustavasti Oulun seudulla sekä muualla Pohjois-Pohjanmaan alueella. Olemme tavoitettavissasi puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot
Puhelinkuvake

Muhoksen LVI-Palvelu Oy toteuttaa putkistojen kuvaukset ja tutkimukset vuosien kokemuksella Oulun seudulla.

Ota yhteyttä