LVI-urakointi, putkityöt ja muut palvelut Oulussa

Muhoksen LVI-Palvelu Oy toteuttaa pienet ja suuret LVI-urakoinnit Oulun seudulla. Saat kauttamme lisäksi tarvitsemasi putkityöt ja muut LVI-palvelut alan ammattilaisen toteuttamina. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Yhteydenotto

LVI-palvelumme sisältää sekä urakoinnin, myynnin että huolto- ja korjauspalvelut. Laaja-alainen ammattitaitomme

mahdollistaa monipuolisen LVI-urakoinnin isoista projekteista pieniin, yksittäisiin huoltotöihin.

Putkistojen kuvaus, LVI Muhonen

Putkiston kuntotutkimus on tärkeä työkalu eritoten taloyhtiöille, joille ollaan toteuttamassa linjasaneerausta. Tarjoamme palvelut myös rakennusliikkeille, suunnittelutoimistoille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

LVI remontti ennen ja jälkeen, Muhoksen LVI

Toteutamme muun muassa vesijohtoremontit ja lämpöjohtoremontit vahvalla ammattitaidolla. Kanssamme voit olla varma siitä, että lopputulos on suunnitelmien mukainen.

Kaikki tarvitsemasi putkityöt

Toteutamme kotisi, yrityksesi tai taloyhtiösi putkityöt ammattilaisen tehokkuudella ja täsmällisyydellä. Kutsu meidät apuun, kun edessä on esimerkiksi:

  • vesikalusteiden vaihto tai asennus

  • ilmastoinnin säätö, puhdistus ja huolto

  • putkiston sykehuuhtelu

  • patteriventtiilien vaihto

  • lämpötilojen tasapainotus

  • viemäriputkien aukaisu

  • putkistojen tv-kuvaus

  • vesivirtamittaus ja säätö

  • käyttövesi- ja/tai lämmitysputkistojen uusinta ja korjaus

  • putkien sulatus.

Kauttamme saat lisäksi laadukkaat vesikiertoiset lattialämmitykset asennuksineen omakotitaloihin ja erilaisiin hallitiloihin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Lue lisää lämpöpumpuista

Uudiskohteiden LVI-urakointi

Toteutamme pienet ja suuret uudiskohteiden LVI-urakoinnit taloyhtiöille, omakotiasukkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme pitää huolen asennustöiden laadukkuudesta myös vaativissa tehtävissä. Hoidamme urakat aina asiakkaan kanssa yhdessä tehtyjä sopimuksia ja aikatauluja noudattaen.

Pyydä tarjous!

Etsitkö osaavaa putkimiestä hoitamaan kotisi putkityöt tai kenties luotettavaa LVI-alan liikettä vastaamaan LVI-urakointisi laadukkaasta toteuttamisesta? Muhoksen LVI-Palvelu Oy palvelee joustavasti noin 100 kilometrin etäisyydellä Oulusta etelään ja pohjoiseen. Ole meihin yhteydessä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tarvitsemallesi LVI-työlle!

Puhelinkuvake

Muhoksen LVI-Palvelu Oy toteuttaa LVI-urakoinnin vahvalla ammattitaidolla Oulun seudulla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto