LVI-saneeraukset tehokkaasti Oulun seudulla

Muhoksen LVI-Palvelu Oy toteuttaa LVI-saneeraukset yli 15 vuoden monipuolisella kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme joustavasti Oulun seudulla sekä muualla Pohjois-Pohjanmaalla. Lue lisää ja ota yhteyttä luotettavaan LVI-liikkeeseen!

Yhteydenotto

Olemme täyden palvelun LVI-liike. Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi erilaisissa LVI-huolloissa sekä -remonteissa, pienistä korjauksista laajoihinkin urakoihin.

Asiakaskuntaamme kuuluvat taloyhtiöt, yritykset, julkisen sektorin toimijat sekä yksityiset kotitaloudet.

Vesi- ja lämpöjohtoremontit

Epäiletkö, että kiinteistössäsi olisi syytä toteuttaa putkiremontti? Putkiremontin tarpeen arvioimisessa auttavat putkiston iän lisäksi mahdolliset havaitut vuodot tai vesilaskun kasvaminen. Vesi- ja viemäriputkien rikkoutuminen on yksi yleisimmistä syistä putkiremontin käynnistämiselle. Mikäli putkistossa ei vaikuta olevan suurempia ongelmia, on sen kunto hyvä tarkistaa viimeistään siinä vaiheessa, kun putkiston ikä lähentelee 25 vuotta. Ajoissa toteutettu putkiremontti säästää sinut kalliiksikin käyviltä vesivahingoilta.


Muhoksen LVI-Palvelu Oy toteuttaa putkiremontit vahvalla ammattitaidolla ja osaamisella niin omakotitaloihin, kerrostaloihin, rivitaloihin kuin muihinkin kiinteistöihin. Suoriudumme menestyksekkäästi myös laajoista ja vaativista urakoista, ja pienemmät kokonaisuudet hoituvat meiltä tehokkaasti nopeallakin varoitusajalla.

Asennamme myös lämpöpumput!

Muut saneeraustyöt

Kokonaisvaltaisten putkiremonttien lisäksi saat meiltä palvelut myös erilaisiin yksittäisiin LVI-alan korjaus- ja huoltotöihin. Korjaamme vuotavat vesihanat kotitalouksissa ja liiketiloissa, huollamme sekä vaihdamme ilmastointijärjestelmät ja lämmityslaitteet, avaamme viemäritukokset ja korjaamme patteriventtiilit sekä paljon muuta. Olipa tarpeesi mikä tahansa, ole meihin yhteydessä. Löydämme takuulla ratkaisun ongelmaasi!

Kaikki LVI-palvelumme

Kutsu paikalle osaava putkimies

Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta työnjälkemme korkeasta laadusta sekä toimintamme asiakaslähtöisyydestä. Laaja-alainen asiantuntijuutemme yhdistettynä monipuoliseen ja laadukkaaseen välineistöömme takaavat menestyksekkään lopputuloksen kaikenlaisissa LVI-saneerauksissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös nopeaa reagointia vaativissa töissä. Palvelemme joustavasti noin 100 kilometrin säteellä Oulusta etelään ja pohjoiseen.

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Tilaa LVI-saneeraukset ammattitaitoiselta tekijältä. Muhoksen LVI-Palvelu Oy:n toimialue kattaa koko Oulun seudun.

Ota yhteyttä