Lämpöpumput asennuksineen ja muut LVI-palvelut Oulussa – ajankohtaisia uutisia

Muhoksen LVI-Palvelu Oy on täyden palvelun LVI-liike Oulussa. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä julkista sektoria kattavasti erilaisissa LVI-alan töissä, kuten ilmalämpöpumppujen asennuksissa ja LVI-saneerauksissa.

Ota yhteyttä

Kun työt tehdään korkeaa laatua silmällä pitäen ja vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen, saadaan kestävää jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita.

Olemme toteuttaneet niin pienten kuin suurtenkin projektien LVI-työt kaikenlaisiin talotyyppeihin Oulun seudulla. 

Tällä sivulla voit tutustua alan sekä liikkeemme ajankohtaisiin uutisiin.

Ajankohtaista

 

 

  • Kiinnostaako 4000€ avustus lämmitysremonttiin?
    Oletko harkinnut lämmitysjärjestelmän uusimista? Jos sinulla on öljylämmitys niin oheisella videolla lisätietoja nyt uudesta valtionavustuksesta öljystä luopuvalle! 

Johdanto avustuksen hakemiseen

 

  • Toshiba-ilmalämpöpumppu
    Toshiba Premium on Toshiban ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli, jolla lämmität ja viilennät parhaassa A+++ energialuokassa. Pyydä tarjous!

Katso myös esite ja lisätiedot maahantuojan sivuilta.

 

Boschin huippu-uutuus on maalämpöpumppu 7001i. Meidän kauttamme se saatavilla on lämpömestaritakuulla 6 + 10 vuotta. Pyydä tarjous!

 

  • Olemme muuttaneet Muhoksen keskustaan osoitteeseen Kellotie 1. Uusista tiloistamme löytyvät showroom-tila lämpöpumpuille sekä asennusliikkeen varastomyymälä. Tervetuloa!
" data-tabs="timeline" data-show-facepile="0">

Rakentaja 2023-messut tulevat taas!

Tänäkin vuonna meidät löytää Rakentaja2023-messuilta Ouluhallista. NIBEn osastolta 65. Ammattilaisemme ovat teidän käyttettävissä koko viikonlopun.  Pe 12-15, la 10-17 ja su 10-16. 

Aktiiviraha rahoituskampanja

Saat kauttamme kaikkiin myymiimme lämpöpumppuihin rahoitus- ja osamaksumahdollisuuden. Kampanjan aikana 12 kk maksuaikaa korko 0%.

Kysy lisää
Puhelinkuvake

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja muut kattavat LVI-työt Oulun seudulla toteuttaa Muhoksen LVI-Palvelu Oy.

Ota yhteyttä