Lämpöpumput asennuksineen ja muut LVI-palvelut Pohjois-Pohjanmaalla – ajankohtaisia uutisia

Ota yhteyttä

Kun työt tehdään korkeaa laatua silmällä pitäen ja vahvaa ammattitaitoa hyödyntäen, saadaan kestävää jälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita.

Olemme toteuttaneet niin pienten kuin suurtenkin projektien LVI-työt kaikenlaisiin talotyyppeihin Oulun seudulla. 

Tällä sivulla voit tutustua alan sekä liikkeemme ajankohtaisiin uutisiin.

Ajankohtaista

Ilmalämpöpumppu viilentää helteellä ja tuo asuinmukavuutta ympäri vuoden LVI alan työt ammattilaiselta
Niben valtuuttama jälleenmyynti ja huoltoliike

Olemme Niben valtuuttama jälleenmyynti ja huoltoliike. Kauttamme saat kaikki Niben lämpöpumput, varaosat sekä huollot.

 

  • Kiinnostaako 4000€ avustus lämmitysremonttiin?
    Oletko harkinnut lämmitysjärjestelmän uusimista? Jos sinulla on öljylämmitys niin oheisella videolla lisätietoja nyt uudesta valtionavustuksesta öljystä luopuvalle! 

Johdanto avustuksen hakemiseen

 

  • Toshiba-ilmalämpöpumppu
    Toshiba Premium on Toshiban ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli, jolla lämmität ja viilennät parhaassa A+++ energialuokassa. Pyydä tarjous!

Katso myös esite ja lisätiedot maahantuojan sivuilta.

 

  • Myymälämme sijaitsee muhoksella Kellotie 1. Tiloistamme löytyvät showroom-tila lämpöpumpuille sekä asennusliikkeen varastomyymälä. Myymälämme laajenee ja remontti on käynnissä. Palvelemme teitä arkisin ma-pe klo 9-17 Tervetuloa!
" data-tabs="timeline" data-show-facepile="0">
Nibe huolto
Muhoksen Lvi myymälä Kellotie 1 Muhos

Viilennyskausi on alkanut. Toshiba Seiya + on viilentämiseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Erinomainen A++ jäähdytysteho tarkoittaa optimaalista mukavuutta ja erityisen alhaista energian kulutusta.  Melun vähentämiseksi ja mukavuuden parantamiseksi Seiya +:n hiljaiset toiminnot vähentävät sisäyksikön ääntä taaten sinulle hyvän yöunen. Älä turhaan kärsi kuumuudesta vaan hanki ilmalämpöpumppu ja nauti asuinmukavuudesta läpi vuoden.

Olipa kohteesi uudis- tai saneerauskohde tämä Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumppu toimii kokonaisvaltaisena lämmitysjärjestelmänä. Nyt entistäkin tehokkaampana. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska se tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen. Sisäyksikö on vain 1,6 m korkea ja sisältää johon mahtuu 200l vettä, joten se soveltuu myös pieniin tiloihin.

Puhelinkuvake

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja muut kattavat LVI-työt Oulun seudulla toteuttaa Muhoksen LVI-Palvelu Oy.

Ota yhteyttä