Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Pohjois-Pohjanmaalla

Muhoksen LVI-Palvelu Oy myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumput Pohjois-Pohjanmaalla. Valikoimastamme löydät alan parhaimmistoon kuuluvat ilmalämpö-, vesi-ilmalämpö- sekä maalämpöpumput. Tarjoamme asennukset ja huollot myös asiakkaan jo olemassa oleville laitteille.

Kysy lisää

Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Lämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu, jolla saavutetaan merkittäviä, jopa 70 %:n säästöjä lämmityskuluissa. Lämpöpumpulla kodin tai muun kiinteistön sisälämpötilan säätäminen on vaivatonta ja edullista. Kesähelteillä sisäilman saa pidettyä mukavan viileänä ja talven kovimmillakaan pakkasilla lämmöstä ei tarvitse tinkiä kalliiden energiakustannusten pelossa. Lämpöpumppujen on todettu pienentävän talvipakkasten aiheuttamia lämmityskuluja jopa 20–30 %. Lämpöpumput kierrättävät sisäilmaa tehokkaasti ja näin ollen pitävät huolta myös sisäilman laadukkuudesta ja raikkaudesta.

Kauttamme saat korkealaatuiset lämpöpumput asennuksineen

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on monelle kaikkein tunnetuin lämpöpumpputyyppi. Sen suosioon ovat vaikuttaneet muun muassa edullinen hankintahinta sekä helppo ja nopea asennus. Ilmalämpöpumppu ei vaadi vesikiertojärjestelmää ja soveltuu lähes kaikkiin kohteisiin, mutta tarvitsee rinnalleen myös jonkin muun lämmitysjärjestelmän.  Ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi sähkölämmityksen rinnalle.  

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput soveltuvat pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. Etuna maalämpöön verrattuna on, että ilma-vesilämpöpumppu ei tarvitse lainkaan porakaivoa. Tämä ominaisuus tekee siitä nopean, helpon ja vaivattoman ratkaisun asennusta ja aikatauluja silmällä pitäen.

Toimimme valtuutettuna jälleenmyynti- ja huoltoliikkeenä Nibe, Mitsubishi Electric sekä Panasonic lämpöpumpuille.  Kauttamme saat myös Jäspi ja Toshiba lämpöpumppuja. 

 

 

 

 

 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on järkevä, huoleton ja kustannustehokas vaihtoehto talojen ja kiinteistöjen lämmönlähteeksi. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa. Maalämpö soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. 

Edustamamme merkit: Bosch, Nibe, Mitsubishi Electric, Jämä

 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Lämpöpumppu-showroom

Uudessa toimipisteessämme Muhoksella pääset tutustumaan lämpöpumppuihin paikan päällä, tervetuloa! Mikäli et pääse itse käymään, voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia tiedustellaksesi lisätietoja. Vastailemme mielellämme lämpöpumppuja koskeviin kysymyksiin ja olemme apunasi juuri sinun kiinteistöösi parhaiten sopivan laitteen valinnassa. Asennamme myös asiakkaiden omat ilmalämpöpumput merkistä riippumatta.

Ajankohtaista

Lämpöpumput edullisella rahoituksella

Saat kauttamme kaikkiin myymiimme lämpöpumppuihin rahoitus- ja osamaksumahdollisuuden. Vaihtamalla lämpöpumppuun alat säästämään energiakustannuksissa välittömästi. Tällä säästöllä maksat jo suuren osan kuukausittaisesta osamaksuerästäsi! Saatavilla on tällä hetkellä Resursbankin rahoitus, jossa ensimmäiset 12 kuukautta korot ovat 0 %. 

Maksa myöhemmin - omaan tahtiisi hae rahoitusta Hae rahoitusta tästä Maksa osissa 12kk/ korko 0€ Hae tekstiviestillä helposti. Osta nyt , maksa osissa Maksa omaan tahtiisi, hae rahoitusta tästä!
Puhelinkuvake

Lämpöpumput Oulun seudulla myy, asentaa ja huoltaa Muhoksen LVI-Palvelu Oy.

Ota yhteyttä