Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto Pohjois-Pohjanmaalla

Muhoksen LVI-Palvelu Oy myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumput Pohjois-Pohjanmaalla. Valikoimastamme löydät alan parhaimmistoon kuuluvat ilmalämpö-, vesi-ilmalämpö- sekä maalämpöpumput. Tarjoamme asennukset ja huollot myös asiakkaan jo olemassa oleville laitteille.

Kysy lisää

Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Lämpöpumppu on energiatehokas lämmitysratkaisu, jolla saavutetaan merkittäviä, jopa 70 %:n säästöjä lämmityskuluissa. Lämpöpumpulla kodin tai muun kiinteistön sisälämpötilan säätäminen on vaivatonta ja edullista. Kesähelteillä sisäilman saa pidettyä mukavan viileänä ja talven kovimmillakaan pakkasilla lämmöstä ei tarvitse tinkiä kalliiden energiakustannusten pelossa. Lämpöpumppujen on todettu pienentävän talvipakkasten aiheuttamia lämmityskuluja jopa 20–30 %. Lämpöpumput kierrättävät sisäilmaa tehokkaasti ja näin ollen pitävät huolta myös sisäilman laadukkuudesta ja raikkaudesta.

Energiatehokkaampi uutuus NIBE S735

Korkea vuosilämpökerroin ja alhaiset käyttökustannukset. Nibe S735 sopii sekä uudisrakennukseen, että vanhan poistoilmalämpöpumpun korvaajaksi. Aiempia malleja energiatehokkaampi ja parempi käyttöveden riittävyys. S735 lämmittää talon ja käyttöveden sekä huolehtii kodin ilmanvaihdosta. Käyttäjä ystävällinen kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu wifi. Runsaasti lisävarusteita. Tutustu Nibe S735 esitteeseen tästä.  Ja kysy lisää valtuutetulta jälleenmyyjältäsi ja pyydä tarjous tästä!

Kauttamme saat korkealaatuiset lämpöpumput asennuksineen

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on monelle kaikkein tunnetuin lämpöpumpputyyppi. Sen suosioon ovat vaikuttaneet muun muassa edullinen hankintahinta sekä helppo ja nopea asennus. Ilmalämpöpumppu ei vaadi vesikiertojärjestelmää ja soveltuu lähes kaikkiin kohteisiin, mutta tarvitsee rinnalleen myös jonkin muun lämmitysjärjestelmän.  Ilmalämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi sähkölämmityksen rinnalle.  Meiltä saat esimerkiksi Panasonicin, Toshiban, Mitsubishi Electric ja Midea merkkiset ilmalämpöpumput asennettuna. 

Kevät tekee jo tuloaan ja kesän helteet ovat nurkan takana. Ilmalämpöpumpulla viilennät huoletta ja saat nauttia asuinmukavuudesta ympäri vuoden.  Autamme mielelämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. 

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput soveltuvat pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. Etuna maalämpöön verrattuna on, että ilma-vesilämpöpumppu ei tarvitse lainkaan porakaivoa. Tämä ominaisuus tekee siitä nopean, helpon ja vaivattoman ratkaisun asennusta ja aikatauluja silmällä pitäen.

Toimimme valtuutettuna jälleenmyynti- ja huoltoliikkeenä Nibe, Mitsubishi Electric sekä Panasonic lämpöpumpuille.  Kauttamme saat myös Jäspi ja Toshiba lämpöpumppuja. 

 

 

 

 

 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu on järkevä, huoleton ja kustannustehokas vaihtoehto talojen ja kiinteistöjen lämmönlähteeksi. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa. Maalämpö soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. 

Edustamamme merkit: Bosch, Nibe, Mitsubishi Electric, Jämä

 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Varaston tyhjennys ALE!Lämpöpumput kotiin toimitettuna! Meiltä saat laitteet myös asennettuna

Nibe S1255-6kW

Inventteriohjattu maalämpöpumppu sisäänrakennetulla wifillä. Lämpöpumpun sisällä ruostumattomasta teräksestä valmistettu  180 litran lämminvesivaraaja.  Sopii sekä pieniin , että suuriin asuntoihin. MyUplink etävalvonta vakiona. 

Nibe S1255 esite
Edullisesti kotiin toimitettuna! Maksa osissa.Maalämpöpupumppu Mitsubishi Electric GeoDan 11kW

Mitsubishi Electric Geodan 11kW

Inventteriohjattu maalämpöpumppu soveltuu uuteen taloon tai vanhan pumpun tilalle. Matala sisäyksikkö (175cm) mahtuu vaikka rintamamiestalon kellariin. Hiljainen käyntiääni ja helppo lämpötilansäätö. 

Mitsubishi Electric Geodan esite

Jämä Star RST 8kW

Integroitu RST käyttövesivaraaja 180l. MyUpway-etävalvonta vakiona. Kooltaan kompakti maalämpöpumppu sopii uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. 

Jämä Star RST esite
Bosch 700i AVM

Bosch 7000i AVM 9kW ilma-vesilämpöpumppu paketti

EasyRemote- etäohjaus. Erinomainen valinta niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Inventteri vaihtaa tehoa portaattomasti ja sallii pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta riippumatta! Helppo kytkeä esimerkiksi öljy- tai puukattilan rinnalle.

Bosch 7000i esite

Lämpöpumppu-showroom

Uudessa toimipisteessämme Muhoksella pääset tutustumaan lämpöpumppuihin paikan päällä, tervetuloa! Mikäli et pääse itse käymään, voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia tiedustellaksesi lisätietoja. Vastailemme mielellämme lämpöpumppuja koskeviin kysymyksiin ja olemme apunasi juuri sinun kiinteistöösi parhaiten sopivan laitteen valinnassa. Asennamme myös asiakkaiden omat ilmalämpöpumput merkistä riippumatta.

Ajankohtaista

Lämpöpumput edullisella rahoituksella

Saat kauttamme kaikkiin myymiimme lämpöpumppuihin rahoitus- ja osamaksumahdollisuuden. Vaihtamalla lämpöpumppuun alat säästämään energiakustannuksissa välittömästi. Tällä säästöllä maksat jo suuren osan kuukausittaisesta osamaksuerästäsi! Saatavilla on tällä hetkellä Resursbankin rahoitus, jossa ensimmäiset 12 kuukautta korot ovat 0 %. 

Puhelinkuvake

Lämpöpumput Oulun seudulla myy, asentaa ja huoltaa Muhoksen LVI-Palvelu Oy.

Ota yhteyttä