Korjaamme putket, asennamme lämpöpumput ja teemme yhtä sun toistakin LVI-työtä Oulun alueella

Muhoksen LVI-Palvelun ammattitaito mahdollistaa laaja-alaisen LVI-urakoinnin isoista projekteista pieniin, yksittäisiin huoltotöihin.

Asennamme esimerkiksi tehokkaat Bosch-lämpöpumput, korjaamme putket ja vuotavat vesihanat ja huollamme ilmastoinnit kuntoon. Toimimme Oulun seudulla kaikkia asiakasryhmiä palvellen.

Lämpöpumput asennuksineen

Lämpöpumpuissa edustamme laadustaan tunnettua, tuttua ja turvallista Bosch-merkkiä ja asennamme pyynnöstänne myös muiden valmistajien lämpöpumppuja. Lämpöpumput ovat erittäin kustannustehokkaista ja ympäristöystävällisiä lämmitys- ja viilennyslaitteita, sillä ne hyödyntävät maan lämpöenergiaa tai ilmaa rakennuksen sekä käyttöveden lämmitykseen. Tilaa meiltä pumppu + asennus!

Pika Putkari on vikkelä huoltopalvelu

Pika Putkari -huoltopalvelu on paikallaan silloin, kun edessä on:

  • vesikalusteiden vaihto tai asennus
  • ilmastoinnin säätö, puhdistus ja huolto
  • putkiston sykehuuhtelu
  • patteriventtiilien vaihto
  • lämpötilojen tasapainoitus
  • viemäriputkien aukaisu
  • putkistojen tv-kuvaus
  • vesivirtamittaus ja säätö
  • käyttövesi- ja / tai lämmitysputkistojen uusinta ja korjaus
  • putkien sulatus

Pika Putkari palvelee arkisin klo 07.00 - 15.30, puh. 010 322 7071. Sopimusasiakkaille tarjoamme 24 h päivystyksen!

Putkiston kuntotutkimus tv-kuvauksella

Putkiston kuntotutkimus on tärkeä työkalu eritoten taloyhtiöille, joille ollaan toteuttamassa linjasaneerausta. Tv-kuvaus mahdollistaa LVI-järjestelmien kuntotutkimuksen rakenteita rikkomatta. Kuvausten lisäksi tarjoamme viemäreiden ajantasaiset CAD-piirustukset. Suoritamme viemäreiden ja ilmanvaihtokanavien kuvauksia taloyhtiöiden lisäksi rakennusliikkeiden laadunvalvontaa varten.

Viemäriverkoston huoltotyöt

Teemme taloyhtiöille viemäriverkostojen pesut. Pesut ja puhdistukset ovat tärkeä osa viemäreiden huoltoa ja kunnossapitoa, sillä niiden avulla ehkäistään mahdollisten tukosten ja muiden ongelmien syntymistä.

LVI-urakointi

Pystymme toteuttamaan laajat LVI-urakoinnit taloyhtiöille, omakotiasukkaille ja julkiselle sektorille. Meillä työskentelee alan kokeneita ammattilaisia, joiden asennustyö on aina laadukasta ja sovituissa aikatauluissa toteutettua.

lattialämmitys lämpöputket

Ota yhteyttä, niin rupatellaan hetki siitä, millaiseen LVI-työhön tekijää tarvitset. Palvelemme Oulun ja lähikuntien alueilla. 

Pyydä tarjous tarvitsemastasi työstä »

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tekstiviestitse
Sähköpostitse