Bosch lämpöpumput

(Asennamme myös muiden valmistajien pumppuja)

Bosch-lämpöpumput takaavat sinulle huoletonta ja energiatehokasta lämmitystä vuosiksi eteenpäin. Moni mieltää lämpöpumput kalliiksi ja monimutkaiseksi investoinniksi. Lämpöpumppu on kuitenkin järkevä, huoleton, ja energiatehokas lämmitysvaihtoehto. Lisäksi se on ympäristöystävällinen valinta.

6 vuoden takuu

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan kuudeksi vuodeksi.

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä.

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on monelle kaikkein tunnetuin lämpöpumpputyyppi. Suosioon ovat vaikuttaneet muun muassa edullinen hankintahinta sekä helppo ja nopea asennus. Bosch ilmalämpöpumppu tuottaa uusiutuvaa lämpöenergiaa, jota hyödynnetään talon lämmitykseen sekä tarvittaessa tilojen viilennykseen. Ilmalämpöpumppu ei vaadi vesikiertojärjestelmää ja soveltuu lähes kaikkiin kohteisiin, mutta tarvitsee rinnalleen myös jonkin muun lämmitysjärjestelmän.

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu mielletään helposti Suomen kylmän talven takia tänne sopimattomaksi. Bosch ilma vesilämpöpumppu kuitenkin soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin. Etuna maalämpöön verrattuna on, että se ei tarvitse lainkaan porakaivoa. Tämä ominaisuus tekee siitä nopean, helpon ja vaivattoman ratkaisun asennusta ja aikatauluja silmälläpitäen.

Maalämpöpumput

Bosch maalämpöpumppu on järkevä, huoleton ja kustannustehokas vaihtoehto talojen ja kiinteistöjen lämmönlähteeksi. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa. Maalämpö soveltuu pääosin kaikkiin  vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin.

(Lähde: www.bosch-climate.fi)

Bosch maalämpöpumppu on järkevä, huoleton ja kustannustehokas vaihtoehto talojen ja kiinteistöjen lämmönlähteeksi. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.  Maalämpö soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin.

(Lähde: www.bosch-climate.fi)

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Tekstiviestitse
Sähköpostitse